Nature and more strives to continually increase transparency, mutual awareness and shared responsibility of all stakeholders in the food supply chain with regards to food quality, ecology and social justice.

Initiatieven

De meesten van ons willen de wereld gewoon een klein beetje beter maken, al is het maar stapje voor stapje. Op deze pagina laten we de bijzondere initiatieven zien die Nature & More telers, Nature & More consumenten en wijzelf hebben genomen, op weg naar een duurzamere wereldwijde samenleving.

SOS - Save Our Soils code: SOS

SOS - Save Our Soils

Onze voedselzekerheid en ons klimaat worden bedreigd door de wereldwijde achteruitgang van bodems. In 2050 zal de aarde meer dan 9 miljard inwoners tellen en we zullen gezonde grond nodig hebben om ze te voeden. Onderzoek laat zien dat ongeveer 750 miljoen hectare grond licht verarmd is. Biologische landbouw kan helpen om deze bodems weer gezond te maken en productief. In december 2012 heeft Nature & More daarom een nieuwe campagne gelanceerd, samen met een groot aantal partners: WWW.SAVEOURSOILS.COM.

Klik om meer te zien

1 Cent for the Future

1 Cent for the Future

In de 1 Cent for the Future campagne werkt Nature & More samen met boeren en telers om locale sociale projecten op te zetten. Alle projecten staan in het teken van vrijheid, gelijkheid en solidariteit. Voor elke kilo verkocht product wordt 1 cent apart gehouden voor het project, dus elke keer als u het koopt, steunt u het goede doel! Daarom zeggen de telers "Dank u wel!" Hieronder vindt u een selectie uit de lopende projecten:

Klik om meer te zien

Great Initiatives

Great Initiatives

Overal ter wereld leveren Nature & More telers een positieve bijdrage aan hun lokale gemeenschap. Maar hier in Europa doen veel mensen ook geweldige dingen voor de gemeenschap op vrijwillige basis. Als dat geldt voor u, kunt u een held van Nature & More worden, en verse biologische groente en fruit voor uw goede doel winnen. Elke maand selecteren we een project en u bent uitgenodigd om mee te dingen! Hier zijn de eerste projecten die we tot nu toe hebben beloond:

Klik om meer te zien

Bijen houden van Bio

Bijen houden van Bio

In 2012 heeft Nature & More samen met Bionext en de Bijenstichting de campagne "Bijen houden van biologisch" gevoerd. We hebben 400.000 zakjes bloemenzaad uitgedeeld in Nederland, Duitsland, België en Zweden. Door deze zaadjes in je tuin of op je balkon te planten hebben consumenten meegeholpen om 400.000 m2 bij-vriendelijke omgeving te creëren. Bovendien: met elk bio product dat je koopt zorg je dat er minder industriële landbouw komt en meer biologische landbouw, en steun je dus de bijen! NB: DEZE CAMPAGNE IS AFGEROND.

Klik om meer te zien

Fancy a Peace Date?  code: SYR

Fancy a Peace Date?

Al sinds eeuwen geldt de dadel als symbool van de gastvrijheid. Nature & More maakt nu van de dadel een vredesboodschapper In het kader van de campagne "1 Cent for the Future" en onder het motto "Fancy a peace date?" vloeit een deel van de verkoopopbrengst rechtstreeks naar het voedselhulpproject van Selina Hami, die families in het noodlijdende Syrië met voedselpakketten helpt.

Klik om meer te zien

Kies uw Taal

Connect with Us

Ontvang Niewsbrief

Friends newsletter Business newsletter