Nature and more strives to continually increase transparency, mutual awareness and shared responsibility of all stakeholders in the food supply chain with regards to food quality, ecology and social justice.

Wie wij zijn

Nature & More is in de eerste plaats mensenwerk! Maak kennis met het Nature & More team, onze oprichter en onze telers!

Wie wij zijn

De oprichter

De oprichter

Volkert Engelsman is algemeen directeur van Eosta en de oprichter van Nature & More. Hij is tevens lid van de World Board van IFOAM. Hier zie je hem bezig met een van de dingen die hij het liefst doet: biologische compost bekijken in Zuid-Afrika.

Nature & More team

Nature & More team

Onze hoofdvestiging is in Waddinxveen, vlakbij Gouda. Hier zijn meer dan 80 mensen aan het werk om de verse biologische groenten en fruit naar je toe te brengen; van inkoop en verpakken tot verkoop en logistiek.

Boeren en telers

Boeren en telers

Nature & More is nergens zonder haar telers! We hebben op dit moment zo'n 60 telerprofielen op deze website, die samen meer dan duizend grote en kleine telers vertegenwoordigen. Sommige telerprofielen staan voor één enkel telersbedrijf, zoals Rob van Paassen (code 183). Andere telers zoals Zonga Adama (code 565) vertegenwoordigen een coöperatief van honderden kleine boertjes.

PS: Op de foto zie je Bettina Schulz uit Argentinië, die biologische appels en peren teelt - code 325!

Tot uw dienst

Tot uw dienst

Als je contact opneemt met Nature & More, krijg je waarschijnlijk met ons te maken! Wij zijn Michaël Wilde (manager communicatie en duurzaamheid), Jana Semt (grafisch ontwerp en marketing professional) en Alex van Erp (web & sustainability coördinator). Samen doen we ons best om een verbinding tot stand te brengen tussen jou en onze telers. Je kunt contact met ons opnemen via editor@natureandmore.com.

Kies uw Taal

Connect with Us

Ontvang Niewsbrief

Friends newsletter Business newsletter

De oprichter Nature & More team Boeren en telers Tot uw dienst